טראפלס שוקולד חלב תפוז
חומרים אופן ההכנה
600 גרם שוקולד חלב מעולה מביאים לרתיחה מיץ תפוז סוכר וליקר מצמצמים לרכז
150 גר' שמנת מתוקה מרתיחים שמנת מתוקה וגלוקוז ומוסיפים את רכז התפוזים
כוס מיץ תפוזים סחוט שופכים על השוקולד ב 3 פעמים ומערבבים היטב
2 כפות סוכר מוסיפים חמאה ומערבבים בבלנדר ידני עד לקבלת מרקם קטיפתי מבריק
גרידת קליפת תפוז מצננים עד להתקררות והתמצקות עד שהתערובת נוחה לעבודה
ליקר תפוזים משובח/טריפל סק (לא חובה) טיפ מומלץ לא להכניס למקרר (התערובת תתקשה ותהיה קשה לעבודה והמרקם יפגע)
30 גר' גלוקוזה/טרימולין/דבש לקבלת מרקם מושלם מומלץ לצנן בטמפר' החדר 24 שעות לקבלת מרקם מושלם
50 גר חמאה
לציפוי 100 גרם שוקולד חלב מעולה מגלגלים לכדורים קטנים וטובלים בשוקולד מטומפרר ומצננים
חומרים אופן ההכנה
600 גרם שוקולד חלב מעולה מביאים לרתיחה מיץ תפוז סוכר וליקר מצמצמים לרכז
150 גר' שמנת מתוקה מרתיחים שמנת מתוקה וגלוקוז ומוסיפים את רכז התפוזים
כוס מיץ תפוזים סחוט שופכים על השוקולד ב 3 פעמים ומערבבים היטב
2 כפות סוכר מוסיפים חמאה ומערבבים בבלנדר ידני עד לקבלת מרקם קטיפתי מבריק
גרידת קליפת תפוז מצננים עד להתקררות והתמצקות עד שהתערובת נוחה לעבודה
ליקר תפוזים משובח/טריפל סק (לא חובה) טיפ מומלץ לא להכניס למקרר (התערובת תתקשה ותהיה קשה לעבודה והמרקם יפגע)
30 גר' גלוקוזה/טרימולין/דבש לקבלת מרקם מושלם מומלץ לצנן בטמפר' החדר 24 שעות לקבלת מרקם מושלם
50 גר חמאה
לציפוי 100 גרם שוקולד חלב מעולה מגלגלים לכדורים קטנים וטובלים בשוקולד מטומפרר ומצננים